Presskanna tillverkad i dubbelväggat rostfritt 18/10 stål från Frieling. Kannorna från Frieling är utvecklade för att passa i offentlig miljö som restauranger och hotell med höga krav på lång hållbarhet och pålitlighet även vid flitigt användande. Att kannorna är tillverkade i kraftigt 18/10 rostfritt stål gör dem närmast okrossbara, och att de håller värmen i upp till fyra gånger längre än kannor tillverkade i glas.
Kannorna från Frieling håller rakt igenom hög kvalité och har en fantastisk finish vilket även gör att de passar perfekt för hemmaanvändare med höga krav på form & funktion.
Att brygga med presskanna.
En rundad matsked kaffe per 1,25dl vatten. Helst grovkornigt kaffe.
Kaffe ska bryggas på hög temperatur för att alla smakämnen ska frigöras. Helst ska vattnet vara mellan 92 och 96 grader.
Så koka upp vatten, och avvakta till temperaturen sjunkit till 92-96°. Häll i vattnet och vänta i 4 minuter. När 4 minuter passerat pressa ner silen och låt stå under någon minut. Njut av en rikigt härlig kopp kaffe.